Contact
Algemeen: infoATshantykoordokkum.nl
PR en boekingen: prATshantykoordokkum.nl
PR telefoon: 06 5151 4105 of 0519 29 3520
Ons volgende optreden, klik op de agenda
(vervang in het mailadres AT door het @)
Cd's
Shantykoor "de Admiraliteitssjongers" heeft twee prachtige muziekalbums gemaakt.
De tweede cd van Shantykoor "de Admiraliteitssjongers" kreeg de titel: "10 jaar op Koers". Een toepasselijke titel gepresenteerd naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van het shantykoor. Een album vol met nieuwe nummers. "Schön ist die Liebe im Hafen", "Sonny's Dream" en "Bolle Dries". Het gevoelige "Deze Zee" en "Sierra Madre". Een mooi bewerkt nummer "Op de sluizen van IJmuiden" en het, naar aanleiding van het 10-jarig bestaan, door de dirigent geschreven instrumentale nummer "10 jaar Lief en Leed". Bijzonder aan deze cd is dat het album ook verkrijgbaar is op USB-stick. Erg gemakkelijk als u geen cd-speler heeft.
Beide albums van Shantykoor "de Admiraliteitssjongers" zijn tijdens de optredens te verkrijgen. U kunt echter ook via de mail de albums bestellen. De albums kosten per stuk tijdens de optredens 10 euro en via deze website, inclusief de verzending, 12 euro. Wanneer u beide albums wilt bestellen betaald u slechts 16 euro inclusief de verzending. (tijdens de optredens kosten beide albums 15 euro)
De eerste cd die gemaakt is heeft de naam "Mei de Kop yn'e Wyn" ("Met de kop in de Wind") gekregen. Prachtige nummers zijn opgenomen op deze cd.
Het nummer "Ode aan Dokkum" met een eigen gemaakte tekst op de muziek van Guy Michell. Het mooie "Fields of Athenry", twee nummers met troubadour Sytze van der Werf: "Feijcke" en "Feurbij". Het bekende "Fries om Ûtens" en "See, See do Wide See". Ook het nummer "Esonstad" staat op deze cd met weer een eigen tekst over het stadje wat verdween in zee niet ver van Dokkum.
Voor het bestellen van de albums vermeldt u per mail welke u wilt ontvangen en op welk adres. U ontvangt dan de verdere gegevens die nodig zijn om de bestelling af te ronden. Het mailadres is infoATshantykoordokkum.nl (vervang in het mailadres AT door het @).
tijdelijke aktie: 2 cd's voor € 11,00 !! incl. verzending